Çağrı Merkezi: +90544 274 97 44

moda - Blog

HAYAT KURTARICI KIYAFETLER
HAYAT KURTARICI KIYAFETLER
Ahh moda… Nasıl da yön veriyor tarzlara, alışverişe ve gardroba. Kimisi çok umursamazken modayı, kimisi tercihlerini tamamen modadan yana kullanıyor. Zevkleri yönlendiren kişilerin kendileri olsa da modadan vazgeçemeyen oldukça geniş bir kitle var dünyada.
ETNİK DESENLERİN MODAYA YANSIMASI
ETNİK DESENLERİN MODAYA YANSIMASI
Moda öyle bir güç ki, getirdiği her yeni akımın bir şekilde içinde buluyoruz kendimizi. Bazımız fazlasıyla takip ediyor, bazımız biraz ayak uydurmaya çalışıyor. Ancak moda hayatımızın tam içinde arkadaşlar.
Tesettür Modası
Tesettür Modası
Herkesin kendine has tarzı ve zevki vardır. Kimisi rengarenk kıyafetler içinde kendini rahat hisseder kimisi başını örterek. Bu kadar fazla insan, bu kadar farklı tarz olması elbette ki çok normal. Ancak günümüzde her tarza ve zevke hitap eden pek çok seçenek mevcut. İster maskülen olun ister tesettürlü.
KADIN VE MODA
KADIN VE MODA
Ahh kadınlar… Alışverişe dair her şeyi bilen, alışveriş denilince akan suları durduran, ihtiyaç olmasa bile kendini ikinci bir ürün almaktan alıkoyamayan kadınlar! Tabi alışveriş sitelerine de hakim, her markayı bilen ve tanıyan da yine kadınlar. Aslına bakarsanız son yıllarda kadın erkek fark etmeksizin modayı yakından takip eden geni ş bir kesim var. Çoğu erkek de günümüzde modayı takip eder durumda, her anlamda. Moda denilince akla sadece giyim kuşam ya da ayakkabılar gelmesin. Erkekler için saç sakal tıraşından kullanılan çakmağa kadar modayı takip eden bir grup mevcut. Ancak konumuz kadın ve moda, adeta dipsiz bir kuyu.
Ortadoğu' ya Has Elbiselerde Stil ve Tasarım Çeşitliliği
Ortadoğu' ya Has Elbiselerde Stil ve Tasarım Çeşitliliği
Ortadoğu her anlamda zengin bölgelerin başında geliyor. Farklı kültürlerden harmanlanmadan özgün bir çeşitliliğe sahip olan Ortadoğu, stil ve tasarım konusunda da farkını ortaya koyuyor. Ortadoğu modası, tercih edilen renkler ve kıyafetlerde kullanılan parıltılar ile oldukça farklı bir tarza sahip. Kadınlara yönelik moda anlayışının belirli bir sınırı ya da kalıbı yoktur. Bu kadar farklı karakter ve zevk varken, tasarımsal çeşitliliğin uluslararası fark göstermesi elbette normal.